Profil

Martin Møller Palmberg, 36 år, personlig træner og instruktør hos Kraftværk. Man kan følge ham på instagram-profilen @loadedbananagun.

Martin Møller Palmbergs kæreste satte ham en dag ned og fortalte ham, at hun havde mistet gnisten og lysten til forholdet. Martin havde røget i 16 år, vejede 120 kg, hang med mulen, og han var ikke længere den, hun var faldet for, så hun håbede, at han ville gøre noget ved det. I dag er de to gift, har et barn, og hustruen er nu begyndt at spørge Martin til råds om at komme i form. ”Hun er mit livs kærlighed, og hun gav mig det skub, jeg havde brug for. Jeg smed smøgerne, og jeg har ikke rørt dem siden. Det skulle ikke være halvt, lovede jeg mig selv. Og så har jeg smidt 30 kg,” siger Martin Møller Palmberg.

Træningscenter hjalp ham i gang

Derefter gik Martin på nettet og fandt træningscenteret Kraftværk på Amager, hvor han fik hjælp og støtte til at komme i form og begynde at spise sundt. ”På bare et halvt år halverede jeg min fedtprocent. Det har virkelig betydet meget for min velvære og selvtillid. Og så har det gjort vores kærlighed stærkere end nogensinde,” siger 36-årige Martin Møller Palmberg, der i dag - tre år senere - selv er personlig træner og instruktør hos Kræftværk. En af Martins tricks til at holde gejsten var at tillade sig selv at give den gas med et enkelt usundt måltid om ugen, f.eks. burger og milkshake. ”Det virkede godt for mig at have den gulerod foran mig. Det gav mig noget at se frem til. Og jeg tabte jo mig alligevel,” siger Martin Møller Palmberg.